BIO. SPORT. TÁPLÁLKOZÁS.
NAGYKERESKEDELEM

A FITTBUTIQ termékválasztékát úgy alakítottuk ki, hogy az egészséges életmódot követők mind megtalálják a számukra legmegfelelőbb termékeket.
Büszkék vagyunk arra, hogy kizárólag az egészséges élet kritériumainak 100%-ban megfelelő termékeket értékesítünk. Így a Biotech USA termékei ugyanúgy megtalálhatóak, mint a legnépszerűbb bio-, paleo-, vegán- és reformélelmiszerek, illetve bio- és natúrkozmetikumok, a speciális egészségvédő termékek, gyógyfüvek, olajok, vitaminok, a nem vényköteles, gyógyhatású termékek és gyógyeszközök.
Jöjjön el, nézze meg termékválasztékunkat, és kérje viszonteladó kollégáinktól az aktuális terméklistát és a kedvezményes viszonteladói árlistát!

NAGYKERESKEDÉS

Célunk, hogy partnereinket a legmagasabb színvonalon szolgálhassuk ki. Ezért egyrészről folyamatosan figyeljük a piacon megjelenő új termékeket és gyártókat, így partnereinkhez a legelsők között juthatnak el az újdonságok.

Másrészről arra törekszünk, hogy a piac más szereplőihez képest a legalacsonyabb áron kínáljuk termékeinket, így maximalizálva Partnereink hasznát.

Több, mint 5 ezer termék raktárkészletünkről.
Akár azonnali átvétel nyíregyházi üzletünkben.
Extra szolgáltatásként akár aznapi kiszállítást, vagy aznapi postázást vállalunk.
Hosszú szombati nyitva tartás 7-17 óráig.
Ingyenes kiszállítás Nyíregyháza területén.
A készpénzes fizetés mellett bankkártyás vásárlás és átutalás is lehetséges egyedileg, előre egyeztetett fizetési konstrukciók szerint.

FRANCHISE LEHETŐSÉG

A FITTBUTIQ a térségben egy kiválóan felépített márka. Megjelenése és folyamatos kommunikációja gondos tervezés gyümölcse. Igényes fotókkal, értékes információkkal látjuk el a napról napra jelentősen bővülő rajongótábort.

Amennyiben a termékeken kívül professzionális megjelenésre és megoldásokra vágyik, úgy csatlakozzon hozzánk franchise partnerként most még belépési díj nélkül.

A RÉSZLETEKÉRT KERESSE VISZONTELADÓ KOLLÉGÁNKAT!

Bio
Reform
Vegán
Organikus

KIEMELT MÁRKÁINK:

ABSOLUTE, ACTIVE O2, ACTIVE SPORT, ADAMO, ADELHOZNER, ALEO ALOE VERA, ALPECIN, ALPRO, ARGENTUM, AROMAX, ATAISZ, BÁLINT CSEPPEK, BANO, BARBARA, BAUCKHOF, BERTOLLI, BIO TÖNKÖLY, BIOCO, BIOHEAL, BIOPONT, BIORGANIK, BIOTECH, BONA VITA, BONETTA, BOSZY, BYODO, CORNITO, CSÍRÁZTATÓ, CSUTA, DÉNES-NATURA, DIA- WELLNESS, DIABETTE, DR. CHEN, DR. KELEN, DR. ORGANIC, DR. STEINBERGER, DR. THEISS, EAT REAL, ECCOFOOD, ÉDEN, ÉDEN PRÉMIUM, EZÜSTKOLLOID, FIT MÜZLI, FITODRY, FLAVIN7, FÜREDI, GAL VITAMIN, GLADOIL, GÁRDONYI TEAHÁZ, GREENMARK, GULLÓN, GYÓGYFŰ, HERBÁRIA, HERBATREND, HIMALAYA, HOLLE, HÖLLINGER, INNOVITA, JÓ KÖZÉRZET, JOYA, JUTAVIT, KALIFA, KOKO, LACALUT, LAKSHMI, LAVERA, MANDALA, MECSEK TEA, MÉHES MÉZES, MESTER CSALÁD, MLESNA TEA, NATURA, NATURFOOD, NATURHELIX, NATURLAND, NATURMIND, NOBILIS, OCCUTEIN, PANNONHALMA TEÁK, PASTA D’ORO, PIROSKA SZÖRP, PROVEGA TREND, RÉDEI, REXTRA, SCHAR, SODASAN, SOLIO, SZAFI FITT, TERMÉSZET ÁLDÁSA, TÓTHÉK TÉSZTÁJA, TÖNKÖLYLISZT, TRENDAVIT, TURBO DIÉTA, TÜNDÉRKERT, VEGABOND, VEGAFOODS, VIOLIFE, VITAKING, WELEDA, XILIT, XILITOL, YAMUNA

A RÉSZLETEKÉRT KERESSE VISZONTELADÓ KOLLÉGÁNKAT!