Szezonális zöldségek

Minden évszaknak/hónapnak meg van a saját, szezonális zöldsége és gyümölcse. Érdemes ilyenkor ezekből többet fogyasztani, mivel hazai termelőktől frissen és olcsóbban be lehet ezeket szerezni. Valamint olyan vitaminokat és tápanyagokat tartalmaznak, amire a szervezetünknek még nagyobb szüksége van adott időszakban. Olvasd tovább, hogy meg tudd mik az aktuális szezonális szuper zöldségek!
Bővebben

Egészséges reggelik

Ha már kellőképpen jártas vagy az egészséges életmódban, akkor azt is tudod, hogy a reggeli az egyik (ha nem a legfontosabb) étkezésünk. Éppen ezért nem árt tudnunk, mivel tápláljuk, és mivel terheljük ilyenkor a szervezetünket.
Bővebben

5 tipp, hogy elérd a célod az egészséges életmódhoz

Nem könnyű az elindult életmódváltás útján kitartóan haladni, főleg amikor napjaink egyre sűrűbbek és rohanósabbakká vállnak. Cikkünkből Te is tudsz inspirálódni, hogy is tudod fent tartani a motivációt és folytatni, azt, amit elkezdtél!
Bővebben

Vega, vegánság. Jó, nem jó?

Manapság sokan felhagytak vagy legalábbis drasztikusan csökkentették a húsevést.  Ma már a hús evése, nem játszik olyan központi szerepet a fiatalabb generáció életében, mint a felmenőink között. De miért? Olvasd tovább blog bejegyzésünket és kiderül.
Bővebben

Vitamin kisokos – B vitaminok

A B vitaminokat sokszor csak B- komplexnek hívjuk, mivel hatásuk sokszor átfedik egymást. De persze mindegyiknek megvan a saját előnye, éppen ezért a leghatásosabb, ha együtt szedjük őket. Cikkünkben most kicsit jobban megvizsgáljuk melyik B miért is jó Nekünk!
Bővebben

Vitamin kisokos – Amit tudnod kell a vitaminokról

Az ősz beköszöntével, a hidegebb napokon sajnos könnyebben lehet megbetegedni. Éppen ezért különösen fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű vitaminok bevitele a szervezetbe! Bemutatjuk nektek az egyes vitaminok előnyeit.
Bővebben

Fehérjék 3. Rész – Mikor fogyasszunk gyors vagy lassú felszívódású proteint?

A különböző protein forrásokat előző postunkban már bemutattuk Nektek, ugyan más módon is meglehet őket különböztetni. Ez a felszívódás alapján lassú illetve gyors felszívódású lehet. Olvasd tovább cikkünket!
Bővebben

Fehérjék 2. Rész – Mikor melyik fehérje készítményeket válaszd?

Az egyes táplálék kiegészítők eltérő fehérje forrást és más mennyiséget tartalmazhatnak. Hogy mik ezek a különbségek, és miért fontos oda figyelni milyen fehérjét választasz? Olvasd tovább cikkünket!
Bővebben

Fehérjék – minden, amit tudnod kell a fehérjékről

A fehérje fontos a szervezet számára a mindennapok során és nem csak akkor, ha sportolsz! Ebben a blogban bemutatjuk mi is az a fehérje, milyen ételekben találod meg, illetve milyen készítmények vannak, amelyek ezt koncentráltan tartalmazzák.
Bővebben

Út az egészséges életmódváltáshoz

3 egyszerű dolog, amit ha elhagysz és odafigyelsz rá már sokat tettél egészséged érdekében!
Bővebben